Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

Peida prügikast prügikuuri! Praktilised ja moodsad prügikasti ümbrised

Peida prügikast prügikuuri! Praktilised ja moodsad prügikasti ümbrised

Kui vanad rohelised, mustad või kollased prügikonteinerid rikuvad kodu välisilmet, siis on aeg need peita stiilsesse prügikasti ümbrisesse. Otsid kiiret ja lihtsat lahendust? Valmis prügikasti ümbrised on nutika koduomaniku kindel valik.

Tentest Trade tootevalikusse on lisandunud erinevad ümbriku- ja pakikastid ja prügikasti ümbrised, mis täiendavad iga kodu välisilmet.

Prügikasti ümbriste disain

Tootevalikus on erineva stiiliga ümbrised, lisaks on ümbrised nii ühe kui ka kahekohalised. Suuremate majapidamiste jaoks saab mitu tükki kõrvuti panna. Enamik elamutele peaks
sobima ühe- ja kahekohalised. Raamid on kinnitatavad maa külge.

Viimistlus

Põhjamaa kliima jaoks tehtud tooted. Pulbervärvitud raam, mis on eelnevalt tsingitud. Poldid ja detailid on kroomitud või roostevabast terasest.

Praktiline toode targale maja omanikule

Prügikasti ümbrised on pealt laetavad, st puudub vajadus eraldi prügikonteinerit välja tõmmata. Ümbrise kaas kinnitub prügikasti kaane külge, nii et saad mugavalt prügi konteinerisse visata. Kaas sulgub vaikselt tänu amort sulguritele. Eraldi on taimelavaga variandid, kus prügikast tuleb eraldi välja tõsta.

Tutvumishinnad alates 429 eurot + km. Enne uut aastat tellides hinnasoodustus -10%!

Tentest Trade OÜ on Eesti suurim pop up telkide, päikesevarjude, markiiside ning PVC hallide tootja ja tarnija, pakkudes oma klientidele erinevaid lahendusi aastast 2002.

Puukeris HIVE Flow: saunakogemuse uus kütteefektiivsem ja visuaalselt nauditavam tase

Uus puuküttega saunakeris HIVE Flow paistab silma turu kõige efektiivsema küttelahenduse ja nutika disainiga. Suur klaasuks muudab kerise justkui kaminaks.

Sadolin Aasta Värv 2025 kätkeb endas positiivsust ja elurõõmu

Rahvusvahelised disainieksperdid valisid Sadolin Aasta Värviks 2025 päikselise ja sooja True JoyTM, mis on kantud soovist täita kodud hea tuju, loovuse ja mitmekesisusega.

Eksperdid: Eestlased värvivad fassaade erksamalt ja katsetavad puidu paigaldust uutmoodi

nüüd värvitakse maju järjest enam veinipunaseks või tumesiniseks ja eriti moes on mürk- või tumeroheline värv, mida kombineeritakse koos mustade aknaraamidega.

Kuidas välismaalasena Eestis kodu osta

Eestis pole mittekodanikele kehtestatud kinnisvara omandamisel suuri piirangud ning korteri ostmise kulg ja tingimused on kodanikele ja välismaalastele sarnased.

Parketi alusmatt mõjutab otseselt parketi eluiga ja kütteefektiivsust

Parketi alusmati valimisel tasub teada, et survetaluvus (kPa) mõjutab parketi vastupidavust ja eluiga kõige otsesemas mõttes.

Bonava Eesti tegevjuht Taavi Soorm: ilma tööõnnetusteta loodud kodud kvaliteedimärgiseks

Eestis juhtub aastas üle 3000 tööõnnetuse ehk iga päev keskmiselt kaheksa õnnetust. Näiteks lõigatakse tööinspektsiooni juhi sõnul tööõnnetuse tagajärjel igal aastal ära umbes 700 sõrme.

Iittala Taika Sato lauanõude uus kollektsioon: rikkaliku mustriga puu- ja köögiviljad

2024. aastal sai Taika lugu uue peatüki Sato (soome keeles saak), kus omapärase stiiliga disainer Klaus Haapaniemi esitleb rikkaliku ja peenelt detailse mustriga puu- ja köögivilju.

Abiks koduostjale – mida tähele panna elektrisüsteemi puhul?

Uut kodu otsides kalkuleeritakse ostuhinna kõrval sageli laenu- või remondikulusid, aga tähelepanuta jääb maja või korteri elektrisüsteem.

Automüüja: elektriautode ostjate teadlikkus kodustest laadimisvõimalustest peaks olema parem

Topauto teenindusjuht Dan Mustjatse ja Terminal Oili juhatuse liige Alan Vaht annavad nõu, kuidas ja millist elektriauto laadijat endale koju valida.

Mida peaks uue kodu ostmisel silmas pidama?

Arco Tarci juht Lauri Männiste jagab nõuandeid, missugustele ehituskvaliteedi nüanssidele tuleks uue kodu ostmisel tähelepanu pöörata.

Pimendavad kardinad - efektiivsed valguse blokeerimisel ja akendest õhkuva külma eest kaitsmisel

ühtaegu efektiivsed valguse blokeerimisel, päikesest tekkiva liigse soojuse peegeldamisel (sh pleekimiskaitse) ja ruumide kaitsmisel külmal ajal akendest õhkuva külma eest.

Floorin Interior - unikaalne valik siseviimistluseks

Siseviimistlusmaterjalide pood Tallinnas ja Tartus. Puitparkett, marmoleum, laminaat, vaibad, dekoratiivvärvid, ja -krohvid, mikrotsement, keraamilised plaadid, terrassiplaadid

Käesoleva aasta tormikahjud kihutavad rekordikursil

2024. aasta tõotab purustada senised tormikahjude rekordid – juba praeguseks on tormikahjusid võrreldes eelmise aasta sama perioodiga registreeritud 43% rohkem.

Laualambid – mitte ainult tööks, vaid ka interjööri ilmestamiseks

Õige laualamp täiendab interjööri stiili, loob õige meeleolu ja saab olla isegi vestlusteemaks.

4 nippi, kuidas kõlar stiilselt oma koju sobitada

Sisulooja ja sisekujundusentusiast Therese Sild jagab näpunäiteid, kuidas kodune helikeskus stiilseks muuta.

Uued kollektsioonid on teel Home&you kodusisutuskauplusesse

Kui unistad interjöörist, mis võlub oma kergusega, siis uue kollektsiooni DUSTYDREAMS hulgast leiad pilkupüüdvaid roosasid aktsente, lillemustreid ja lummavaid kaunistusi.

UUS! Madala reljeefi ja trendika matttooniga MDF-ist seinapaneelid

Seinapaneelide perre on lisandunud madala reljeefiga MDF-ist mikrolamellid, mis on saadaval puidu tekstuuriga, tammespooniga või trendikates matttoonides.

Kodu kauniks: üllatavad viisid sisustamiseks

Kasuta oma ilurutiini kuuluvaid vahendeid (parfüümipudelid) kavalalt ära ning anna tühjadele pakenditele prügimäereisi asemel uus elu.

Concept Chrome loob ideaalselt kooskõlastatud vannitoa

Üks stiil ja üle 250 toote – Chrome’i valikut saab kohandada nii suurde kui ka väiksemasse vannituppa.

Milline on Sinu kodu “tervis” ehk tehniline seisukord?

Kinnisvara tehnilist seisukorda võiks ennetavalt kontrollida

Kinnisvara seadustamine - millised on peamised probleemid?

Kinnisvara seadustamine ei puuduta ainult koduomanikke vaid võib tekitada ebamugavaid olukordi ka investoritele, kellel on rohkem kui üks korter.

Kodune Spa aroomiküünlad | Suurepärane materjalivalik ja mahedad aroomid

Kodune Spa küünalde suurepärane materjali valik, hubane leek ja mahedad aroomid loovad Sinu kodust tõelise lõõgastava Spa.

Piirdeaed on maja visiitkaart – mida võiks teada selle ehitamisest?

Kuna piirdeaia stiili valik lähtub enamasti sellest, milline on piirkondlik stiil ja levinumad lahendused, siis trendidest piirdeaedade ehitamisel väga rääkida ei saa.

Robotniiduk vajab kindlustuskaitset nii äikesetormi kui inimese enda tekitatud kahju eest

Kui koduse vara kindlustamine ei tule kellelegi enam üllatusena, siis robotniiduki kindlustamine on uus teema. Ometi on just nendega seotud kahjud esirinnas.

Elamuarendusettevõtte juht: ehitussektori tööohutuskultuuri kujundavad suured tellijad

Tööohutuskultuur ei teki trahvide, kontrolli ja mõõdikutega, vaid pikaajalise selgitustöö ning kaasamisega, milles suured arendajad peavad eeskuju näitama.

Kui palju on mõistlik maksta kodulaenu omafinantseeringut?

Eluaseme ostuga kaasnevad lisaks omafinantseeringule ka ühekordsed kulutused nagu lepingutasu, notaritasud ja riigilõiv, investeeringud sisustusele.

Tekstiilikunstnik Ilme Rätsep jäädvustab unikaalsed loodusmaalid kangastele

Tekstiilikunstnik Ilme Rätsep loob pintsli ja värvi abil unikaalseid hetki loodusest ning jäädvustab need kangastele.

 Aasta üllataja on Radise kappvoodi GRID

Radis Furniture GRID kollektsioon on täienenud kappvoodiga, millele lisaväärtuseks ustega riiul ja diivan.

Suvekodu romantika tapeedimustrites

Romantilise hõnguga kodu juurde sobivad ideaalselt  aasa- ja heinamaa-mustrid, umbrohuteemalised ja botaanilise mustriga tapeedid.

10 nippi, mida liimpuitkilpidest mööblipaneelide valikul arvestada

Stragendo esindaja jagab meiega kasulikke näpunäiteid, kuidas ja mille järgi liimpuittooteid valida.

Ekspert selgitab: mida eestlased oma koduhoovi puhul ihalevad

Ihaletakse seda, et saaks oma lapse turvaliselt koduuksest välja mängima saata, õues omaette lõõgastuda, aga ka sõprade või naabritega grillida ning vahest aiatöö kallal nokitseda.

Elitis | Tapeedid, mis loovad ruumilise illusiooni ja suhtlevad vaatajaga

Eksklusiivsed Elitise tapeedid on struktuursed ja ruumilised ning valmistatud looduslähedastest ja loodust imiteerivatest materjalidest nagu pilliroog, puit või paber.

Tenax Panel avas Dobeles uue sandwich-paneelide tootmisüksuse

Põhjamaade üks suurimaid ehituspaneelide tootjaid ja Läti üks suurimaid ehitusmaterjalide eksportijaid Tenax Panel avas neljapäeval Lätis Dobeles uue sandwich-paneelide tootmisüksuse.

Uus lamekatuse standard toob kaasa rangemad nõuded

Uus lamekatuste standard esitab senisest selgemad nõuded aurutõkkele ja soojustusele ning käsitleb põhjalikult bituumen-, plast- ja kummirullmaterjalist katuseid, samuti vedelplastikust, pööratud, käidavaid, liiklusega koormatud ning haljas- ehk rohekatuseid.

Puidust kasvuhoone konstruktsioon ja taimekonteiner vajavad mürgivaba hooldust

Kasvuhoonete ja taimekonteinerite puhul on oluline, et kasutatavad puidukaitse vahendid ei sisaldaks mürke ega kemikaale.

Kiltkivist katuse-, fassaadi- ja müürikattekivid

Juba aastasadu on kiltkivi kui looduslik materjal olnud kasutusel kogu maailmas. Kiltkivist katusekivid ja fassaadikivid on arhitektuuri lahutamatuks osaks nii renoveerimisel kui uue ehitamisel.

Vana kasekilpidest puitparketti tasub renoveerida

Amello juhi Rauno Ollema sõnul peaks vanast ja väärikast kasekilpidest parketist loobuma alles siis, kui see tõesti liiga kulunud või katki on.

Päikesevari on palju enamat kui vaid kaitse päikese eest

Päikesevarju valides arvesta ümbritsevaga. Lähtepunktiks võib olla maja või välisisustuse stiil ja värv vms. Mida rohkem see ümbrusega harmoneerub, seda kaunim tulemus.

Turule jõudsid uued madala keskkonnamõjuga ehitusplokid

bauroc GREEN on uus toode bauroci nomenklatuuris, mille GWP on ainult 50 kg CO₂e/m³.

Dekoratiivklotsid muudavad ukse- ja põrandaliistude paigaldamise lihtsaks

Dekoratiivklotsid muudavad ukse- ja põrandaliistude paigaldamise lihtsaks ning pakuvad võimalust loovalt kombineerida erineva mõõduga liiste.

Puidust seinapaneelid Mellow ja Whisper: pika elueaga ja lihtne paigaldada

Siseruumidesse mõeldud puidust seinapaneelid (ribipaneelid) Mellow on valmistatud kvaliteetsest männipuidust, millele on spetsiaalse töötluse abil antud eriti hea vastupidavus ja Whisper paneelil on lisaks helisummutavad omadused.

Vahumöll Milano Fieras. RAVAK Itaalias.

RAVAK koostas Euroopa prestiižsema disainisündmuse Salone del Mobile esmaesitluseks põhjalikult läbimõeldud ja visuaalselt kütkestava väljapaneku.

Kuidas hooldada terrassi õigesti?

Lehisest terrassilauda ei saagi mitu aastat töödelda!

Võhma Valgusevabrikust leiab suviseks sääsetõrjeks spetsiaalsed küünlad

Kuidas peletada sääski? Võhma Valgusevabrikus oleme loonud pilkupüüdvad, aprikoosivärvi oranžid sääsetõrjeküünlad.

Päikesekaitsekile ja nutikile – tõhus kaitse liigse kuumuse eest ja privaatsuse tagamiseks

Nutikile materjali hind on 170-180 €/m² ja paigaldus väiksemal objektil 35 €/h. Päikesekaitsekilede paigaldus maksab ca 30-35 €/m² materjali kohta (isekleepuv kile 90 €/m² kohta) + paigaldus umbes 30 €/m² kohta, sõltuvalt objektist.

Puidust piirdeaia viimistlemine värvi koorumise ja kõdunemise kindlaks

Puidust piirdeaeda on püsiva tulemuse saavutamiseks kindlasti vaja enne värvimist õigete vahenditega immutada.

Fabricor stuudio elegantne kardinadisain Kuressaare butiikmajutuses

Õhulise ja helge disainikeelega interjööris kohtub uudne disain väärika ajalooga, kõneledes endisaegsete aadliperede heast maitsest, jõukusest, uhkusest ning pühendumisest.

Kipsivalu – asendamatu vahelaele põrandakütte paigaldamisel ja põranda tasandamiseks

Välimuselt sarnaneb kipsivalu põranda tulemus betoonpõrandaga. Kipsivalus on sideaineks kips, betoonis tsement. Ideaalne vahelagedele põrandakütte paigaldamisel.

Citadele uuring: kolmandik inimestest ei saa endale tänavu koduremonti lubada

Pikalt kestnud kõrge inflatsioon ja ebakindel aeg majanduses on selgelt pausile pannud paljude inimeste ehitus- ja remondiplaanid.

Mida silmas pidada kevadiste betoonitööde puhul?

Oluline on olla valvas ja võtta kasutusele ennetavaid meetmeid, et vältida värskelt valatud betoonisegu külmakahjustusi.

Põhivead aiakujunduses, mida ei pea tingimata ise järgi proovima

Kes soovib ilusat ja hooldusvaba aeda, peaks aia kujundamisel püüdma vältida järgnevaid tüüpvigu...

33 m2 tüüpkorteri planeeringu muutmine avaraks ja helgeks

Kõnealuse korteri puhul sai sisekujundaja lähteülesandeks luua pisikesest 1-toalisest köögi ja elutoaga vana maja tüüpkorterist valge, helge, nutikalt organiseeritud ja näiliselt avar kodu, mille põhielementideks valge marmor ja kuldsed detailid.

Eksperdid: elektriautode laadija rajamise kohustus ootab ka vanemaid hooneid

Elektriautode kasutamise soodustamiseks näeb seadus ette kohustuse paigaldada teatud hoonete juurde autode laadimiseks vajalik taristu.

Ekspert selgitab: kuidas tunda ära läbimõeldud planeeringuga kodu

Bonava arhitekt Erko Leo selgitab, kuidas ära tunda hästi läbimõeldud planeeringuga kodu.

SleepCity on keskendunud premium klassi une- ja puhketoodete müügile

Uue magamistoasisustuse poe SleepCity eesmärk on pakkuda lahendusi, mis aitavad inimestel paremini magada ja seeläbi parandada nende elukvaliteeti.

GOAT G1 robotniiduk - erakordselt nutikas ja kaablivaba abimees

Intelligentsuselt ei jää GOAT G1 robotniiduk alla ühelegi kodurobotile - positsioneerib väga täpselt, tuvastab takistusi, niidab süsteemselt, laeb nutikalt, ei vaja piirdekaablit.

Innovatiivsed välikraanid ja-dušid, mis trotsivad külmakraade: Frostline

Frostline-i välikraanid ja-dušid on loodud Põhjamaade kliima jaoks ning neid saab kasutada mitmel erineval otstarbel, alates koduaiast ja puhkealadest kuni spordiväljakute ja tööstuslike rajatisteni.

Bonava müügijuht Lauri Laanoja: uute korterite turu nõudlust veab noorte perede soov parendada elamistingimusi

Aiandi 14 aadressile valmivad kaasaegse planeeringuga 1-4-toalised kodud, mis on suuruses 28,4-112,3 m2, neist suurimad läbi kahe korruse paiknevad katusekorterid.

Miks valida markiis oma suvekodu või maja terrassile?

Markiis on suurepärane lahendus, mis pakub terrassil päikesevarju ja privaatsust ning pikendab terrassihooaega.

Aiatööd on alanud - kust saada multši ja mida arvestada selle varumisel?

Enne multši varumist oleks vaja üle mõõta multšitavad peenrad ja haljasalad, et arvutada vajaminev multšikogus. Selleks on mugav kasutada multši kalkulaatorit.

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube