Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

Kotkapesa suitsuliha - ehe maalähedane Eesti maitse!

Kotkapesa suitsuliha - ehe maalähedane Eesti maitse!

Viimase paari aasta sündmusi võib pikemas perspektiivis pidada murranguliseks. See on vana tõde, et iga kriis sunnib suures plaanis arenema ja uusi väljundeid leidma. Väga raskelt mõjusid piirangud turismisektori ettevõtetele, aga ometi leidus julgeid, kes leidsid uue tee edasi liikumiseks.

Puhkemaja asemel suitsuliha tootmine

Vastseliina kandis asuva Kotkapesa Puhkekeskuse eestvedaja, ettevõtja Taavi Tuvike, arendas vabaks jäänud köögist välja suitsuliha tootmise. Nii said ka töötajad uue rakenduse. Peremehe enda grillimise ja kunagine jahinduse hobi andsid kindlasti ka omakorda ideele hoogu juurde.

Köök oli juba olemas, lisaks osteti juurde lihatöötlemise seadmed ja suitsuahjud. Tootmine sai puhkemaja järgi nimeks Kotkapesa Köök ja kohe lisandus ka e-pood.
 
Kotkapesa Köök kasutab tänapäevast moodsat tehnoloogiat, mille abil valmistatakse algupäraste tunnustatud toiduvalmistamise traditsioonide järgi kvaliteetseid lihatooteid. Selline lähenemine annab toodangule eheda ja maalähedase maitse.

Miski ei tule niisama

Kes kunagi on millegi uuega alustanud, teab omast käest, et miski ei tule niisama, kõik vajab õppimist. Algus oli raske, suur katsetamine ja maitsete balansseerimine, soolasuse õige protsendi leidmine ja suurte ahjudega küpsetusastme paika saamine võttis oma aja.

Üks asi on mõnele külalisele head paremat pakkuda, aga hoopis teine lugu on teha seda suurtellimusena. Timmimine ja arendamine kestab tänaseni, mis ongi normaalne tootearendus.

Suitsuliha kvaliteet sõltub toorainest

Suitusliha hea lõpptulemus sõltub palju liha kvaliteedist. Väiketootjatel on see eelis, et nad saavad valida kust liha tellida. Samuti saavad nad lubada endale luksust muuta retsepte, korrigeerida tooteid vastavalt klientide soovile.

Kotkapesa Köök ei kasuta toiduvärve, maitsetugevdajaid ega lisa vee sidumiseks fosfaate, millega suurtootmises hinda alla tuuakse. Liha on ikka liha ja vesi on vesi. Kotkapesa suitsulihas on 98% kodumaine sealiha ning maitseained.
 
Kui alustati käsitöö suitsulihaga, siis praeguseks on tootevalik lai, toorvorstidest suitsuvorstide ja lihapasteedini välja.

Lihapasteet - uudistoode Eesti turul!

Lihapasteet on väga eriline toode, mida paljud Eestis ei paku. See koosneb puhtast lihast, mis on maitsestatud ja pärast vahustatud. Maitseb leiva ja saia peal hästi- tasub proovida!

Lihapuljong - müügihitt!

Teine hitt-toode on Kotkapesa lihapuljong. Miks kasutada poest ostetud puljongikuubikut kui korraliku supi saab kiirest valmistada lihapuljongist.

Pikalt ja tasasel tulel valminud lihapuljongit võib kasutada ka lihtsalt niisama joomiseks. Lihtne naturaalne toiduaine, mis lihtsalt peab igal perenaisel külmkapis olema.

Grillida sobib igal aastaajal

Paljudel meist on kodus moodsad grillid ja grillida sobib ju tegelikult igal aastaajal. Kotkapesa e-poest leiab hea valiku kvaliteetseid grilltooteid.

Naturaalses lambasooles toorvorstid ja õunamahla marinaadis grill-liha. Lisaks praevorstid mis on igati hea algus kiirel argipäeval.

Kotkapesa köögi eestimaiseid lihatooteid nii grillile panemiseks kui otse külmalt söömiseks. Tellida saate Kotkapesa.ee e-poest või tulla otse kohale.

A: Inkodu.ee (J. Rohtsalu; K. Viksne), 9/2021
Kotkapesa suitsuliha - ehe maalähedane Eesti maitse!

 

Bodyfood – tervislik rukkikama sportlastele

Bodyfood on loodud eesmärgiga propageerida traditsioonilist Eesti kama, tervisliku toitu ning saadud müügitulust toetada Eesti noorsportlasi.

Ekspert selgitab: mida eestlased oma koduhoovi puhul ihalevad

Ihaletakse seda, et saaks oma lapse turvaliselt koduuksest välja mängima saata, õues omaette lõõgastuda, aga ka sõprade või naabritega grillida ning vahest aiatöö kallal nokitseda.

Laineprofiiliga läbipaistvad katteplaadid kergkatuse ehituseks

Kui otsite valgust läbilaskvaid materjale katusealuse ehituseks, lehtlale seina tegemiseks vms? Gutta laineprofiiliga läbipaistvad katteplaadid on hea valik.

Maastikuarhitekt Ülle Grišakov: Kuidas kujundada hooldusvaba aeda?

Kõik algab aiaplaanist. Maastikuarhitekt Ülle Grišakov soovitab aiakujundust alustada põhjalikust analüüsist, mida soovitakse aias teha ja kuidas seda kasutada.

Stengeli metallist miniköök

Kui teil on kodus, suvamajas või kontoris vähe ruumi, siis Stengeli miniköögid on selleks ideaalne valik. Miniköök võimaldama teha kõike, mida köögilt eeldatakse!

Millist looduskivi eelistada?

Millist looduskivi eelistada väli- ja sisetingimustes?

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube